Az esküvői videós csodás munkája minket is meggyőzött

Az egészségünk megőrzése nagyon fontos, senki sem szeret beteg lenni, ezért oda kell figyelni magunkra. Ezt akkor is nagyon fontosnak tartottam, mikor másfél évvel ezelőtt az esküvőmet kezdtem szervezni közösen a férjemmel. Nagyon izgatottak voltunk, de mindketten tudtuk, hogy a szervezés sok időt és energiát igényel, ezért már az elején megbeszéltük, hogy időben kezdjük ezt majd el és, hogy közösen csináljuk majd, hiszen ez a kettőnk napja lesz.

Az ismerőseink között vannak páran, akik az elmúlt öt évben összeházasodtak a párjukkal és láttuk a férjemmel, hogy mennyire stresszesek voltak, amikor az esküvő szervezésről volt szó. Gyakran összevesztek egy-két dolgon az esküvővel kapcsolatban, ezt pedig mi nem szerettük volna átélni. A stressz is ugyanúgy megbetegítheti az embert, én már csak tudom. Volt olyan nálam is, hogy annyi minden felgyülemlett nálam is, hogy a sok stressztől és idegeskedéstől nem tudtam aludni, ami pedig még jobban kikészítette a szervezetemet.

Amikor a legjobb barátnőm három éve hozzáment a férjéhez, annyira rágörcsölt az esküvő megszervezésére, hogy néha már nekem kellett rászólnom, hogy ne idegeskedjen ennyit és, ha van, amiben valaki tud neki segíteni, mint például én, akkor szóljon, mert közösen sokkal könnyebb és gyorsabb minden.

Nehéz volt a ruhaválasztása, szerintem minimum két hónapon keresztül csak keresgéltünk, mert egyik sem tetszett neki. Mondtam is a páromnak akkor, hogy remélem nálam ez nem fog ennyi ideig tartani. Bár én nem vagyok ennyire válogatós, és amikor rám került a sor, szinte egyből megtaláltam a megfelelő ruhát. Bezzeg a barátnőmnek két hónapjába telt. Nem is értem, hogy lehetséges ez. Ráadásul már az elejétől kezdve erre is rágörcsölt, teljesen feleslegesen.

Arról pedig inkább nem is mesélek, hogy a többi leszerveznivalót mennyire túlstresszelte! Úgyhogy akkor úgy döntöttem, hogy leülök vele és elbeszélgetünk egy kicsit, mert ez így már nincs rendjén. A sok stressz miatt sokkal idegesebb lett, ezért hamarabb is felkapta a vizet, volt, hogy egy apróságon összeveszett a párjával, teljesen feleslegesen. Elmondtam neki, hogy az esküvőnek az a lényege, hogy két ember, akik szeretik egymást, egybekötik az életüket, de ha így halad, meg fogja őt utálni a párja. Úgyhogy végül visszavett a sok idegeskedésből és utána sokkal könnyebben ment minden.

Amikor arról volt szó, hogy kellene lassan keresniük egy fotóst, egyből találtak is valakit. Meg is köszönte nekem, hogy akkor leültem vele beszélgetni, ugyanis érzi, hogy a sok stressz miatt ment minden olyan nehezen, de így, hogy már sokkal nyugodtabb, a megoldások is sokkal könnyebben „az ölébe pottyantak”.

Találtak egy remek fotóst, aki esküvői videós egyben, ami azt jelenti, hogy az esküvőről akár még videót is tud készíteni. A barátnőm és a férje éltek is a lehetőséggel, és most egy remek videójuk is van az esküvőjükről, amit minden évforduló alkalmából meg is néznek, igazán aranyos dolog.

Az esküvői videós felajánlotta, hogy a mi esküvőnkön is szívesen dolgozik, ha gondoljuk, és mi nem is gondolkoztunk ezen sokáig. Az úriember nagyon szimpatikus volt és a munkái is csodásak, ezért egyből rá is bólintottunk. Nekem nagyon tetszenek a fekete-fehér képek is, így kérésre néhányat készített az esküvőnkön, aminek nagyon örültem. Az a jó az ilyen fotósokban, hogy tudják, mit és hogyan kell az esküvőkön fotózni, így nekik ezt nem is kell mondani. Minden, ami ilyenkor fontos, megörökítésre kerül általuk, a mi fotóink is tökéletesek lettek.

Van egy-két fotó, ahol a család és a barátok nem bírták ki, hogy ne készüljenek róluk vicces képek, így a grimaszolás különböző arcait vágták, és mindig, mikor ezekre a fotókra ránézek, nevetnem kell. A videó is szuper lett, az esküvő legfontosabb pillanatai az elejétől a végégig meg lettek örökítve. Amikor közösen megnéztük a férjemmel, mind a ketten elérzékenyültünk. Nagyon jó visszagondolni erre a szép napra, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az esküvő megszervezését időben kezdje és ne stresszeljen rá semmire, mert attól csak rosszabb lesz.