Gyógyító motoros szerelések, jó áron!

Mióta komolyan veszem az egészséges életmódot és figyelek arra, hogy egészségesen egyek és rendes mennyiségben sportoljak, sokkal harmonikusabbnak érzem a lelkivilágomat. Szerencsére nagyon sok jó barátom van, akikkel igényes alkalmak során mulatunk, és jól érezzük magunkat a tivornyázás közben. Mindig is ilyen barátokat szerettem volna magamnak, de mióta egészségesen élek, és nem fogyasztok alkoholt, inkább csak a kevésbé éjszakai rendezvényeken veszek részt, hogy ne csábítson el a rettenetes ital, és ne fordítson ki önmagamból, a csodálatos személyiségemből. Mindenesetre nagyon szomorú vagyok emiatt, tényleg eléggé szerettem ezeket a srácokat, meg a velük töltött minőségi időt.

Ha egyszer eljutok arra a pontra, hogy megtalálom az életemben a harmóniát valójában is, mondtam magamnak gyakran, amikor egyedül sírtam otthon magzatpózban, vinnyogva a lét elviselhetetlen fájdalmától, ha egyszer eljutok odáig, akkor biztos lehet benne mindenki, minden ember és isten, még a görög istenek is, Zeusz, Héra és Apolló, hogy akkor mindent rendbe fogok tenni a világban, még az éhezést is megoldom Afrikában, mert erre rendeltettem. Szóval elég nagy céljaim voltak az életben, megváltani a világot, jobbá tenni az embereket, szöget ütni a nagy politikusok és gonosz hatalmasok fejében – de ahhoz előtte meg kellett találjam a lelki békémet.

Aztán egy reggel, amikor fölébredtem, elsuhant az ablakom alatt egy férfi, hatalmas motorral maga alatt. Olyan volt, mint isten, aki igazán menő módon született újjá és érkezett az emberek közé, nem fehér lovon, mint a romantikus mesékben a herceg, hanem fekete motoron, öblös hangú, szexi járgányon. Beleszerettem rögtön, na de nem a férfibe, hanem a járműbe. És a szerkóba, amit a fazon viselt. Egyszerűen lenyűgöző volt, és akkor még nem is ismertem a motorosboltot, a shox.hu oldalát, ahol a leginkább minőségi szereléseket árulták – csodálatos volt, mikor rátaláltam arra a motorosruhára, ami a fiún volt azon a megváltó reggelen.

Meg is rendeltem a motorosbolt pár bőrből készített ruháját, és nagy izgatottsággal vártam, hogy megérkezzenek. Mindeközben kivettem a maradék pénzemet a bankból, amit a temetésemre tettem félre még néhány évvel ezelőtt, amikor eléggé depressziós voltam, és vártam, hogy eljöjjön értem a kaszás. Vettem belőle egy jó nagy, istenes, szép, fémesen csillogó motort, amit még el tudtam vezetni. Rájöttem, hogy most már a kiszállítót várom éppen annyira a motorosbolt ruháival, mint a halált annak idején, nevettem is eléggé, amikor realizáltam a dolgot. Mindenesetre nagyon izgatott voltam, és reménykedtem abban, hogy tényleg jók lesznek rám a ruhák méretben, hiszem semmit sem akartam akkor és ott annál, hogy rajtam legyenek ezek a ruhadarabok. Jobban vártam a motorosbolt kiváló termékeit, mint a kislányom érkezését két évvel később. Molli egyébként, akit elvettem feleségül, a motoron ülve szeretett belém, amikor éppen vártam a zöldet a lámpa előtt ácsorogva a motoromon, a shox.hu oldaláról rendelt ruháimban.

Nagyon menő voltam, azt mondta, főleg a bőrruhák tetszettek rajtam, azóta is imádja, ha motorral megyek dolgozni reggelente, és a kislányom bölcsődében lévő barátai is rá irigyek, amiért ilyen csodás apukája van, aki nem pusztán kedves, annak tetejében még vagány is.

Szóval igen, akkor került jó irányba az életem, amikor megérkeztek a rendelt termékek. Majd kiugrottam a bőrömből, amikor átvettem őket, fel is hívtam anyukámat, hogy hahó, anyu, megjött a shox.hu oldaláról rendelt rendelésem, ő meg kérte, hogy fényképezzem le őket, és kérjem meg a szomszédot is, hogy kapjon le, ahogy a motorra pattanok, ezekben a menő szerkókban. Szóval gyakorlatilag a motorosruhámnak köszönhetem, hogy ilyen csodás, harmonikus életem lett – igen, a motorozás teljes mértékben feloldotta a bennem halmozódó stresszt, tökéletesen kiegyensúlyozott lettem. Remélem, mindenki megtalálja az igaz szerelmét (a motorozást, persze Mollit is szeretem, de azért a shox.hu más kategória), és boldogan él, elégedettségben és szeretetben, na meg király bőrcuccokban feszítve!