Ha egészségesek szeretnénk lenni

chakras-310119_1280Mindenki arra vágyik, hogy egészséges legyen. A mai világban számos olyan betegség van sajnos, aminek nem ismerjük az ellenszerét. Így ha valamelyik szerettünk beteg, mindenre képesek vagyunk annak érdekében, hogy meggyógyuljon. Bármit képesek vagyunk kipróbálni, és bármit meg is szeretnénk adni annak érdekében, hogy ő jobban legyen.

Mindenki máshogyan dolgozza fel ezt az időszakot.

Vannak emberek, akik elfordulnak a másiktól, adott esetben, elhagyják, pont a legrosszabbkor. Akad olyan is, aki úgy fogja fel, mintha mi sem történt volna, és az élet megy tovább, esetleg gyógyszert szed, kipróbál minden félét de nem vesz különösebb tudomást a betegségről. Olyan is akad köztük, aki sem a gyógyszert sem mást nem vállal, hanem inkább teljesíti az álmait.

Az ismeretségi körömben akad egy ember, aki megtudta, hogy nagyon beteg. Sokat gondolkodott, hogy mi tévő legyen? Van gyermeke is, akkor a legkisebb 2. osztályos volt. Nm változtatott az életén. Persze a nagyobb gyermekeinek elmondta, hogy baj van, hogy beteg, megosztotta velük a félelmeit is. De úgy döntöttek közösen, hogy megbirkóznak vele, és inkább teljesítik anyjuk álmát. Készítettek közösen egy úgynevezett bakancslistát, hogy mit szeretnének elérni az életük során.

Az anya szeretett volna elmenni szülő falujába, körülnézni, sétálni. Oda is elmentek, és mg sok számos másik helyre, ahová el tudtak jutni.

Két év múlva, az anya sikeresen meggyógyult, minden féle műtét nélkül. ma már úgy folytatják a listát, hogy ha lehetőségük adja, elmennek valamerre, de még bővítik is. Most a tengerpart került fel a listára, és tudom, hogy a család közös erejével, el is fogják azt érni, hogy közösen eljussanak a tengerpartra.

Nem biztos, hogy mindig a gyógyszer a megoldás a gondunkra. meg kell találni azt a gyógymódot, ami nekünk a legmegfelelőbb, és annak a segítségével felépülni.